Nieuws


RDV IN HET NIEUWS

============================================================
11-09-2020


Jan Engels met Pensioen

 

Na meer dan 44 jaar voor Ridder & de Vries gewerkt te hebben is onze monteur en chauffeur met een welverdiend pensioen gegaan.                          

=============
===============================================
28-07-2020

Vakantietijd op Ameland betekent
voor ons top-drukte.

Vanmorgen in alle
vroegte 6 trailers vol-
geladen met levensmiddelen.

Bestemd voor onze klanten op Ameland


============================================================
15-05-2020


Ridder & de Vries Transporten gevestigd op Ameland & Schiermonnikoog, 

 neemt tweede duurzame voertuig op groengas in gebruik:

 

‘Samen voor een schone en duurzame wereld!’

 

Onlangs heeft Ridder & de Vries Transporten een tweede duurzame inzamelvoertuig op groengas in gebruik genomen. Groengas wordt als biogas geproduceerd uit afval. De voertuigen zijn daarmee schoner, stiller en rijden fossielvrij. Daarmee werkt Ridder & de Vries actief mee aan de ambities van Schiermonnikoog om in de nabije toekomst een duurzaam en (energie)zelfvoorzienend eiland te zijn.

 

Marten Ridder van Ridder & de Vries: "Tweemaal per week, op maandag en vrijdag, rijden we de afvalroute over het eiland. We zamelen afval in, door de boven- en ondergrondse verzamelcontainers te legen, bijvoorbeeld (ondergrondse) glas-en restafval. Eenmaal per week wordt het afval naar de vaste wal getransporteerd voor verwerking en hergebruik. Ook zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Het is voor ons bij de inzameling belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken, dat past bij de ambities op Schiermonnikoog.”

 

Ridder legt uit: "Beide Scania’s, die we nu hebben, zijn het meest duurzaam in hun categorie, zonder aan kracht en actieradius in te boeten. Ze zijn schoner, stiller en fossielvrij. We verzorgen de afvalinzameling in opdracht van Omrin, dat onlangs is uitgeroepen tot ‘duurzaamste bedrijf van Nederland’. Zo kunnen wij als transporteur op Schiermonnikoog, samen met Omrin en Scania,  ook actief ons steentje bijdragen aan een schone en duurzame wereld!”    ============================================================
    03-12-2019
       Op 3 december was de "Oertocht" van omroep Friesland te gast bij Ridder & de Vries transporten op Ameland

Deze keer volgen we Timo Ridder, hij werkt bij het grootste transportbedrijf op Ameland. We maken met hem een rondje over het eiland om alle supermarkten van eten en drinken te voorzien. Je zou het bijna vergeten, maar alle goederen die naar het eiland moeten gaan, gaan allemaal per boot. Dit is een zeer grote logistieke operatie in de zomer.

https://www.youtube.com/watch?v=X7gj1lwHggY&t=245s

Powered by webXpress