BOUWMATERIALEN

Ridder & de Vries beschiKt over eeN gevarieerd WAGENPARK. 
hIERDOOR ZIJN WIJ IN  STAAT OM BIJNA ALLE BOUWMATERIALEN TE VERVOEREN.KOOIAAP

Een aantal van onze wagens zijn uitgerust met een meeneem-heftruck, de zgn. kooi-aap. Met gekwalificeerd personeel, in het bezit van een VCA en heftruckcertificaat, kan er altijd geladen en gelost worden op de meest uiteenlopende locaties, zonder tussenkomst van derden. Of het nu gaat om volle vrachten, of deelpartijen; wij zorgen ervoor dat uw goederen stipt worden afgeleverd. Want afspraak is afspraak!


 

 

AUTOLAADKRAAN

Wij beschikken over een aantal vrachtwagens die zijn uitgerust met een eigen autolaadkraan om goederen te laden en lossen. De chauffeur laad en lost zelf met de autolaadkraan. De klant heeft hierdoor geen extra kosten en de transportplanning kan maximaal en efficiënt benut worden. Met onze autolaadkraan kunnen we goederen van 1 tot 10.000 kilogram geladen en gelost worden.


  PORTAALARMSYSTEEM

Met onze portaalarm vrachtauto kunnen we Midi cementsilo's vervoeren en rechtop plaatsen op de bouw. In goed overleg met de leverancier en opdrachtgever zorgen we dat de silo altijd op tijd op de bouw staat. We kunnen de silo ook tijdelijk op eigen terrein opslaan.


   


planning@rdvtransport.nl

Powered by webXpress